Waar wil je meer over weten?

Snel je rijbewijs

Behaal in 10 dagen of 12 weken je rijbewijs bij snelrijbewijs.
Door middel van een proefrijles bepalen we of je de capaciteiten hebt voor de spoedcursus. Zo is het belangrijk dat je de instructies snel oppikt en enig rijgevoel hebt.

Nadat de proefrijles is afgerond en je er zeker van bent dat je voor de rijopleiding snelrijbewijs kiest, gaan we bezig met het plannen van de rijlessen. Het is wel wenselijk dat je in het bezit bent van het theoriecertificaat voor dat je begint aan de rijopleiding. Dit heeft te maken met het plannen van het rijexamen.

Hoe snel?
Tijdens onze spoedcursus rij je tussen 1,5 tot 3 uur per dag. Een snelcursus bestaat dan ook gemiddeld uit 25, 30 of 35 uur rijles. Je mag bij ons dan ook zelf weten wanneer je start met de snelcursus, het mag zowel verspreid over 2 tot 12 weken of 10 dagen voor het rijexamen.

Wat kost het snelrijbewijs pakket?
Hoeveel je betaald om snel je rijbewijs te behalen hangt vooral af van het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Daarnaast is een snelrijbewijs pakket duurder dan een normaal eigen tempo pakket. De extra kosten komen voort uit de voorrang die je krijgt op andere rijopleidingen en de verzekering van een zo snel mogelijk rijexamen.

Meld je aan voor een proefles en ervaar het autorijden zelf! Krijg vervolgens een advies op maat.